......Onze Dating-Site heeft het doel om mensen bij elkaar te brengen......

Op onze Dating-Sites en erotiche bel-lijnen zijn er vele Members gericht op Erotisch Entertainment. Flirten, erotische gesprekken voeren, elkaar opwinden, elkaar geil en gek maken, fantasies met elkaar delen. Niet alle Members willen/kunnen dus afspreken en is daarom ook niet mogelijk. Btaalde diensten zoals escort en prive/thuis ontvangst is alleen mogelijk naar controle. Anders is dit niet mogelijk. Onze dating-Site bestaat uit echte Members en fictieve erotische Members. Tevens zijn er Members om erotisch mee te bellen en mee te webcammen. Dit tegen een aparte betaling.


Onze Dating-Site heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op onze Dating-Site heeft u handige funties waar u gebruik van kunt maken om in contact te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of die ene speciale die de liefde weer compleet maakt.Je kunt onbeperkt op zoek gaan naar andere Members. Fotos van andere Members bekijken of aanvragen. Onbeperkt flirten naar wie je ook maar wil. Je favorieten contacten favoriet maken. Leuke presentjes naar elkaar sturen. Samen een Live-Chat beginnen en alles van elkaar ontdekken. Dagelijks komen er honderden Members bij die zich gratis en vrijblijvend hebben geregistreerd op onze Dating-Site. Op zoek naar een leuk contact,de perfecte klik,vriendschap,een vaste stabiele relatie met die ene speciale die jou leven weer compleet maakt. Onze Dating-Site is een goed bezochte en eerlijke datingsite waar vele vriendschappen worden gesloten en waar vele harten sneller gaan kloppen.


Op onze Dating-Site vinden wij het erg belangrijk dat onze Members zich prettig en fijn voelen door een veilige en anonieme omgeving te bieden om contact te maken met andere Members. Onze Dating-Site is veilig en betrouwbaar. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit voor U te waarborgen.Nieuw Members worden dan ook door ons team gecontroleerd om er voor te zorgen dat onze gedragscodes en regels netjes zullen worden gerespecteerd en worden nageleefd. Het niet naleven van deze gedargscodes en regel zal resulteren in het accuut verwijderen van uw account op onze Dating-Site.


Registreren is kostenloos en vrijblijvend. Je bent binnen enkele eenvoudige stappen al regegistreerd. Als je bent geregistreed kan je makkelijk met de zoekmachine op zoek gaan naar andere Members in jou omgeving die al geregistreed zijn. Als je contact wilt maken met een andere Member of wilt gaan daten dan vind je in de algemene voorwaarden duidelijk uit gelegd over de kosten van een Membership.


Onze Dating-Site valt onder de handelsnaam:BCD Solutions

Ingeschreven in het handelsregister onder:59229942

BTW Nummer:NL002319205B76

E-Mail:Klik hier voor het contact formulier

( Gebruik bij contact altijd het E-mail adres waar u zich mee heeft geregistreerd, anders kunnen wij u niet terug berichten )